Lansare de carte – “Futilități electorale și alte povești de adormit oamenii mari”, de prof. Adriana Bogatu

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să luați parte vineri, 2 iulie 2021, ora 17:00, în Sala Pro Arte, la lansarea de carte „Futilități electorale și alte povești de adormit oamenii mari”, semnată de prof. Adriana Bogatu, cadru didactic la Colegiul Național “Nicolae Bălcescu” Brăila și de Adrian Victor Vank, magistrat de carieră.
Volumul, apărut la Editura Creator (Grupul editorial Libris), este „radiografia unei lumi care pare că se încăpățânează să se rotească, la nesfârșit, în jurul propriului ax”, un pamflet ce trebuie tratat ca atare, „este asemenea fotografiilor în rafală, capturate câte 10 pe secundă și cărora, de regulă, nu le scapă niciun detaliu” după cum a declarat Adriana Bogatu.
Evenimentul va fi moderat de prof. Leti Brînzia și va avea ca invitați speciali: Dana Anghelescu – director executiv la Clubul francofon de afaceri Brașov, Laura Dobrea – procuror și Ruxandra Ilie – comisar șef în cadrul Direcției Generale Afaceri Europene Schengen și Relații Internaționale, din cadrul MAI.
„Futilități electorale și alte povești de adormit oamenii mari” este a treia carte scoasă de prof. Adriana Bogatu și Adrian Victor Vank, după romanul „Dresorul de cactuși”, lansat în februarie 2020 și „…Și duminică e tot sâmbătă”, lansată pe 5 octombrie 2020, de Ziua Internațională a Educației, la București.
Accesul se face doar pe bază de invitații și se va desfășura cu respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s