Timp de o lună, angajații Primăriei Brăila vor da cu soluții împotriva tânțarilor în tot municipiul!

Țânțarii au iesit deja la atac după zilele ploaioase din ultima săptămână. Ca urmare, primarul Viorel Marian Dragomir a anunțat public că, timp de o lună, angajații instituției pe care o conduce vor desfășura o acțiune amplă de dezinsecție.
„Sunt mulți țânțari și în fiecare noapte timp de o lună angajații primăriei vor da cu soluții împotriva tânțarilor în Brăila.”, a declarat primarul Marian Dragomir. Edilul municipiului a mai specificat faptul că în această acțiune va continua să fie implicat și un avion: „Cu avionul vom da toată săptămâna.”
Primarul a mai anunțat că începând de miercuri, programul dezinsecției va fi schimbat: „Știu că unii brăileni vor fi deranjați dar am decis să schimbăm orele și, de miercuri, se va da cu soluții de la ora 20:00, exact atunci când apar roiurile. Soluțiile sunt autorizate de Ministerul Sănătății și incluse în Registrul Național al Soluțiilor Biocide.”
În finalul mesajului său, Viorel Marian Dragomir a asigurat brăilenii că această acțiune va continua până când orașul va scăpa de avalanșa de țânțari din ultimele zile: „La câți țânțari sunt în pădurile și bălțile de pe celălalt mal al Dunării nu vom scăpa repede de ei, dar doar ploile ne mai pot opri.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s