Deputați brăileni în dispută declarativă, Mircea Florin (PSD) vs Popa Alexandru (PNL): „Este impardonabil să facă astfel de declarații fără să se fi documentat înainte”

După ce deputatul liberal Popa Alexandru l-a criticat luni, 31 mai 2021, pe președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, într-un Comunicat de Presă, tot în aceeași zi, deputatul social-democrat Mircea Florin a postat pe facebook un mesaj adresat, mai mult sau mai puțin, liberalului brăilean.
Redăm, mai jos, mesajul integral al deputatului social–democrat Mircea Florin.

„LUPTĂ politică în PNL Brăila…

Citesc în mass-media locală că singurul deputat pe care a reușit PNL Brăila să îl ”trimită” la București este surprins de declarațiile colegului meu Chiriac Francisk Iulian – Președintele ALES UNINOMINAL al Consiliului Județean Brăila…
Chiar dacă la prima vedere îi pot acorda circumstanțe atenuante, dat fiind faptul că este nou intrat în branșă, este impardonabil să facă astfel de declarații fără să se fi documentat înainte. Să fi discutat cu colegii săi de partid, actuali sau foști primari liberali, care și-au derulat activitatea în ultimii, să zicem, 12 ani, și care chiar au habar cum s-au făcut alocarile bugetare la nivelul județului Brăila. Ar fi putut astfel afla direct de la sursă că, în timpul administrației PSD la cârma județului, de fiecare dată a primat interesul cetățenilor atunci cand au fost finanțate proiectele de investiții. Poate îi întrebați domnule Deputat pe acei Primari sau foști primari PNL care sunt în echipa dvs. cum au fost și sunt tratați de administrația PSD a Județului Brăila.
Contrar celor declarate de dumneavoastră, la votul pentru bugetul de stat al anului 2021 nu ați avut amendamente care să ajute Bugetul Județului Brăila și al UAT-urilor componente. Mai grav, nici nu ați votat PENTRU cele 76 de amendamente depuse de mine și colegii mei din PSD Brăila menite sa atragă finanțare pentru proiectele judetului nostru – adică pentru brăileni.
Îl cred! Domnul Deputat se luptă pentru a câștiga PNL Brăila, se luptă pentru a ”câștiga” comuna Viziru sprijinind candidatul altui partid… dar alegătorii din Viziru nu sunt nici pe departe credulii pe care-i visează domnia sa.
PS: ”părtinitor” este Bugetul de stat 2021, ”părtinitor” este PNRR… și povestea continuă.

Mircea Florin”

Foto Fb. Mircea Florin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s