Deputatul Alexandru Popa (PNL): „Cu ce sunt vizirenii mai prejos decât restul brăilenilor? Cu ce sunt primarii PNL mai prejos decât primarii PSD, domnule președinte?”

Am ascultat cu surprindere declarația președintelui CJ, Francisk Iulian Chiriac, care spunea cu nonșalanță că ”singura șansă de dezvoltarea a acestei comune este Consiliul Județean!”.
Ținând cont de ultimele declarații ale domnului președinte, în care se întreba cu ce sunt mai prejos brăilenii față de arădeni sau clujeni, îl întreb și eu acum: cu ce sunt mai prejos vizirenii față de restul brăilenilor din județ? Nu cumva plătesc aceleași taxe și impozite la buget?
De ce se induce, către electorat, ideea că un primar PSD-ist, la Viziru, ar obține mai multe fonduri de la Consiliul Județean, decât un primar liberal? Cumva președintele Consiliului Județean recunoaște că este părtinitor în ceea ce privește alocarea sumelor către UAT-uri, în funcție de culoarea lor politică?
Profit de această ocazie pentru a-i readuce aminte domnului Francisk Chiriac că dânsul este președintele tuturor brăilenilor din județ, indiferent de culoarea politică.
Chiar dacă nu a început, încă, campania electorală, la Viziru, consider că locuitorii acestei comune nu se vor lăsa influențați în alegerea lor de declarații politice populiste și vor realiza că Partidul Național Liberal vine în fața lor cu cel mai bun candidat, și viitor primar al comunei, în persoana doamnei Daniela Mariniuc.
Cât despre fondurile pe care le atribuie Consiliul Județean UAT-urilor, este bine de știut că un primar gospodar în primul rând se axează pe atragerea fondurilor europene și nu pe cheltuirea banilor de la bugetul statului.

Alexandru Popa
Deputat PNL Brăila

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s