Ziua Copilului sărbătorită pe Dunăre

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sprijinul Uniunii Județene a Pensionarilor Brăila, organizează „Ziua copilului pe Dunăre”, eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.
Corul „Nectar” din Viziru, dirijor Virgil Burcuş şi elevii clasei a III-a a Liceului Teoretic „Constantin Angelescu”, Ianca, profesor coordonator Elena Morteciu sunt invitaţii Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila pentru a sărbători Ziua Copilului, miracolul nașterii și al purității.
Programul evenimentului cultural „Ziua copilului pe Dunăre” cuprinde deplasare cu nava „Lacul Sărat”, vizită la Centrul de Informare şi Vizitare RNP Romsilva – Brăila, vizită la Atelierul de Revitalizare a Textilelor Tradiţionale, concursuri specifice zilei de 1 iunie şi alte surprize oferite, în dar, copiilor de ziua lor.
Momente din cadrul acţiunii „Ziua copilului pe Dunăre” vor fi transmise live pe pagina de facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s