Evenimente deosebite, organizate de Primăria Brăila, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Municipiului Brăila organizează în perioada 28 mai – 2 iunie 2021, o expoziție de dulciuri cu vânzare în Parcul Monument.
Cu acest prilej, copii și vârstnici sunt așteptați cu cele mai îmbietoare dulciuri, de la produse tradiționale la delicatese turcești.
De asemenea, cei interesați pot vizita o mică expoziție de flori, cu vânzare, sau pot achiziționa produse și jucării handmade, produse apicole sau din lavandă și baloane.
Totodată, pe 1 iunie 2021, cei mici sunt invitați la Grădina Zoologică, începând cu ora 09:00, unde Forumul Tinerilor din România – Brăila le-a pregătit o serie de spectacole.
În aceeași zi, începând cu ora 09:30, la Cantina Sport se va derula Cupa ”Micul Prinț” – C.S. Micul Prinț Brăila.
De asemenea, în Parcul Monument, începând cu ora 10:00, copiii sunt așteptați pentru a urmări „Parada personajelor din povești și desene animate”, care va fi urmată de premierea evenimentului ”Brăila prin ochi de copil” de către Organizația ”Pentru Adevăr”.
Manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului de la Brăila se vor încheia cu o nouă paradă a mult iubitelor personaje din povești și desene animate, ce va avea loc tot în Parcul Monument din Municipiul Brăila, în intervalul orar 16:00 – 20:00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s