Eurodeputatul PPU-sl, Maria Grapini, va inaugura un nou cabinet europarlamentar, la Brăila

Eurodeputatul PPU-sl, Maria Grapini, va fi prezentă, joi, 3 iunie 2021, la Brăila, unde va inaugura un nou cabinet europarlamentar.
Totodată, europarlamentarul umanist va participa și la o conferință de presă comună cu conducerea filialei PPU-sl Brăila, în cadrul căreia va fi anunțată și lansarea la Brăila a campaniei PPU-sl “STOP ABUZURILOR”, ne-a declarat Dan Păun, Președintele PPU-sl Brăila.

„Am dorit să deschid un cabinet în Brăila pentru că avem o echipă umanistă foarte implicată și sunt sigură că mă va ajuta să intru în legătură cu cetățenii din Brăila și să cunosc problemele specifice zonei. Voi avea, de asemenea, și un asistent la cabinet care va lucra atâta timp cât eu sunt la Bruxelles, dar va fi legătura mea permanentă cu cetățenii din Brăila. În consecință, va avea un program de audiențe, de preluare a petițiilor și va transmite informații prin media, presă locală, despre reglementările europene care au impact asupra mediului economic, dar și asupra cetățenilor.”

Maria Grapini, Eurodeputat PPU-sl

Dorința de a fi alături de cetățeni, de a le asculta problema și a se implica, la nivel național și al PE, pentru rezolvarea acestora, a condus, de altfel, la inaugurarea de către Maria Grapini a cabinetului de la Brăila.
Menționăm că europarlamentarul român mai are deschise cabinete europarlamentare și la București, Timișoara și Argeș.

Foto Fb. Maria Grapini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s