CNAIR a inițiat licitația pentru construcția sectorului de autostradă Ploiești (Dumbrava) – Buzău

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a inițiat licitația pentru construcția sectorului de autostradă Ploiești (Dumbrava) – Buzău, parte din Autostrada A7.
Marți, 25.05.2021, CNAIR a inițiat procedura de achiziție publică a contractelor de EXECUȚIE LUCRĂRI AUTOSTRADA PLOIEȘTI – BUZĂU, prin transmiterea documentație de atribuire către ANAP în vederea verificării.
„Vestea bună a zilei: Licitația pentru primul tronson din A7, cei 63km dintre autostrada A3 (Dumbrava) și Buzau, trimisă la ANAP! Astăzi a fost încărcată pe sistemul de licitații publice, documentația A7 Ploiești (Dumbrava)-Buzău, pentru validarea de către Agenția Națională de Achiziții Publice. După validarea de către ANAP, licitația va fi publică pe SICAP pentru depunerea de oferte.
Subliniez că licitația este pentru EXECUȚIA LUCRĂRILOR adică efectiv construire. Proiectul tehnic de execuție este deja făcut și este parte din documentația de licitație. Asta înseamnă că imediat după semnarea contractului, constructorul va putea intra în teren.
Termen de execuție a lucrărilor: 20 de luni.”, a anunțat miercuri, 26 mai 2021, Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor și Infrastructurii.
Precizăm că sectorul de autostradă vizat este împărțit în 3 loturi:
• LOT 1 Dumbrava – Mizil, km 0+000 – km 21+000;
• LOT 2 Mizil – Pietroasele, km 21+000 – km 49+350;
• LOT 3 Pietroasele – Municipiul Buzău, km 49+350 – km 63+250.
În cadrul acestor contracte urmează a fi executate 42 de poduri și pasaje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s