Ludovic Orban: „Biroul Executiv a luat decizia de a declanşa procedurile de alegeri în PNL”

„Biroul Executiv a luat decizia de a declanşa procedurile de alegeri în PNL. Data propusă pentru congres este 25 septembrie. Numărul total de delegaţi va fi de 5.000. Congresul nu înseamnă doar alegerea conducerii naționale, înseamnă alegerea conducerilor la toate nivelurile din partid.”

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal (mesaj făcut public marți, 25 mai 2021)

Astfel, se preconizează că în perioada 1 iunie – 15 iulie 2021, vor avea loc Adunările Generale ale organizațiilor locale, care vor alege conducerile PNL la nivel local.

„În perioada 1 iulie – 10 august 2021, vor avea loc conferințele județene de alegeri, la care se vor alege conducerile județene ale Partidului Național Liberal. Între data de 10 august 2021, termenul prevăzut pentru finalizarea alegerilor la nivel județean și data de 25 septembrie 2021, este prevăzută o perioadă, conform Statutului PNL, de 45 de zile, pentru campania pentru congres.”

Ludovic Orban

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a mai ținut să precizeze în mesajul său că viitorul congres al liberalilor va fi organizat în funcție de situația epidemiologică:

„Vom organiza congresul în funcţie de situaţia epidemiologică. La toate adunările publice care se vor organiza, vom cere participanţilor să fie vaccinaţi sau să aibă testul la zi. Dacă nu ne va permite reglementarea aferentă stării de alertă să organizăm congresul în interior, îl vom organiza în aer liber. Consiliul Naţional va fi organizat, cel mai probabil, în aer liber.”

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s