Biblioteca Județeană “Panait Istrati” din Brăila a primit acreditare ERASMUS+

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” este singura organizație selectată din regiunea Galați – Brăila, la secțiunea Educația Adulților

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a anunțat de curând rezultatele selecţiei de Acreditare Erasmus+ pentru domeniile: Educația adulților, formare profesională și educație școlară.
Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila s-a clasat pe poziția a cincea la categoria: Educația adulților, reușind să obțină râvnitul titlu de Centru Erasmus+ acredidat. Aceasta înseamnă că biblioteca brăileană va avea acces mai ușor la fondurile europene ale Programului Erasmus+. De precizat că Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila este singura organizație selectată din regiunea Galați – Brăila, la secțiunea Educația Adulților.
Managerul de proiect pentru toate proiectele Erasmus+ ale Bibliotecii Județene Panait Istrati Brăila și cel care s-a ocupat de dosarul de acreditare este dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu Relații cu Publicul în cadrul Bibliotecii Județene Panait Istrati din Municipiul Brăila. „Am muncit mult, au fost niște nopți nedormite, dar am reușit.”, a declarat domnia sa într-un mesaj public de pe o rețea de socializare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s