„Interviurile Centrului” cu Valeria Ursan

Consiliul Județean Brăila cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să participați în data de 08 martie 2021, la Interviurile Centrului, de la ora 11:00 alături de invitatul special Valeria Ursan, discipolul marelui scriitor Radu Tudoran.
Întâlnirea cu doamna Valeria Ursan din această săptămână în cadrul Interviurilor Centrului este dedicată comemorării a douăzeci şi opt de ani de când scriitorul Radu Tudoran, pseudonimul literar a lui Nicolae Bogza a trecut în nefiinţă. Autorul unor romane de mare succes, printre care se numără „Un port la răsărit” şi „Toate pânzele sus!”, Radu Tudoran s-a stabilit la Brăila, unde visul său de a avea o barcă cu care să plece în lume a prins contur.
Valeria Ursan, în calitate de discipol al marelui scriitor Radu Tudoran, ne va vorbi despre Brăila de altădată, despre Dunărea, care era sursă de inspiraţie şi martoră, totodată la felul în care s-au născut poveştile cu iz marinăresc.
Evenimentul se va desfășura în Galeria de Artă şi va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s