Arhiepiscopia Dunării de Jos sprijină, în continuare, unităţile medicale din județele Brăila și Galați

De la începutul pandemiei, Arhiepiscopia Dunării de Jos a donat și a distribuit produse alimentare, materiale igienico-sanitare și aparatură medicală spitalelor din judeţele Brăila și Galați. Și în acest an, acțiunea caritabilă continuă.
Astfel, în data de 4 martie 2021, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Galaţi a primit un nou ajutor din partea Centrului eparhial, care a constat în oferirea de produse igienico-sanitare, respectiv clor, săpun lichid, mai multe tipuri de dezinfectanţi şi mănuşi chirugicale, în valoare de 10.000 lei.
Astăzi, 5 martie 2021, în cadrul acestor activităţi social-filantropice desfăşurate de Arhiepiscopia Dunării de Jos a fost oferită Spitalului de Pneumoftiziologie din Galati o nouă tranşă de produse pentru curăţenie şi igienă, necesare şi mult utilizate în perioada de pandemie.
Ajutoarele care au constat în mai multe tipuri de dezinfectanţi, mănuşi chirugicale, clor şi săpun lichid, în valoare de 10.000 lei, au fost pregătite de preoţi şi angajaţi ai Centrului eparhial, fiind ulterior transportate, cu respectarea normelor legale în vigoare, către unitatea medicală beneficiară.
Aceste acțiuni se înscriu în seria activităţilor desfăşurate de Arhiepiscopia Dunării de Jos prin Sectorul Social-filantropic cu prilejul Duminicii Înfricoşătoarei Judecăţi.

Sursă foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s