„Prietenie… pe o… sfoară… virtuală”

Secția de Împrumut pentru Copii Ludoteca, a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, derulează în perioada 5-31 octombrie 2020, proiectul sub titlul „Prietenie… pe o… sfoară… virtuală” .
Acesta este inițiat de Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu” din Brașov. Parteneriatul educațional internațional „Prietenie… pe o… sfoară… virtuală” , se află la a opta ediție, si constă în activități practice care îmbină lectura și desenul, promovează literatura pentru copii şi stimulează interesul pentru lectură în rândul copiilor.
Tema din acest an este dedicată celebrării operei lui Roald Dahl. Fiecare copil participant la program va realiza un desen inspirat de îndrăgitele cărți ale lui Roald Dahl, autorul oferind minunate exemple de curaj, generozitate, prietenie și independență.
Proiectul se adresează preșcolarilor și școlarilor de clase primare. Urmărind pagina de facebook a Ludotecii, cei interesați vor obține mai multe informații și vor descoperi, susțin organizatorii, mini concursuri pentru iubitorii cărților lui Roald Dahl.
Coordonator: Doinița Mihaela Stanciu, Secția de Împrumut pentru Copii. Ludotecă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s