Alexandru Dănăilă: „PNL vrea și poate să schimbe mentalități, sistem de promovare și abordare a administrației publice locale.”

Astăzi, 24 august am luat act de deciziile Tribunalului Brăila și Curții de Apel Galați în fața cărora am fost obligați să ne apărăm dreptul democratic: acela de a participa la alegeri.
Președintele PSD Brăila a cerut vineri instanțelor să pronunțe hotărâri favorabile partidului pe care-l conduce.
PSD nu se poate dezice de apucăturile juriștilor comuniști care doar erau prezenți în sala de judecată și plecau cu soluțiile dictate din alte locuri!
Bine că strădania lui Dragnea cu tot PSD-ul nu a reușit să îngenuncheze justiția în România. Altfel, am fi avut la Brăila partid unic PSD – făuritor de suferință perpetuă pe holurile spitalelor, dar și de asfalt – pușculiță consistentă pentru PSD.
În instanța PSD a fost reprezentat de av. George Caranica, și el candidat la Consiliul Municipal Local Brăila. Președintele PSD Brăila l-a trimis în fața celor trei instanțe cu argumente care nu aveau nimic de-a face cu situația reclamată, ci doar pentru a-l pune pe avocat, candidat PSD, în situații penibile. Oameni tineri și cu mai multă școală sunt bătaia de joc a acestor comuniști dispăruți din viața publică a altor orașe ale României.
Gata! Pesedizarea ca mentalitate și sistem de conducere a Primăriei și Consiliului Județean trebuie să înceteze. PNL e singura forță de opoziție reală la sistemul PSDist.
PNL vrea și poate să schimbe mentalități, sistem de promovare și abordare a administrației publice locale.

Președinte Filiala PNL Brăila
Dănăilă-Zaharia Alexandru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s