Dănăilă Alexandru: „Contestaţiile depuse nu sunt decât nişte gesturi disperate”

Vineri, 21 septembrie 2020, liberalii brăileni, prin reprezentanții lor, vor trebui să se prezinte la Tribunalul Brăila ca urmare a faptului că PSD a contestat în instanță canidaturile din partea PNL și Alianța PNL – Brăila Nouă.
Despre acest subiect, Alexandru Dănăilă Zaharia, liderul PNL Brăila a comentat în cuprinsul unui comunicat public din data de 20 septembrie 2020:

În contextul ultimelor evenimente, prin care PSD a contestat candidatura lui Cătălin Boboc la preşedinţia Consiliului Judeţean, precum şi lista de consilieri judeţeni ai PNL Brăila, candidatura la primărie a lui Lucian Căprariu, dar şi lista de consilieri locali municipali, nu ne demonstrează nimic altceva decât faptul că PSD-ul nu se dezminte de metehnele trecutului, continuând seria atacurilor mişeleşti la adresa PNL.
Contestaţiile depuse nu sunt decât nişte gesturi disperate, conduse de frica dobândită în urma minciunilor şi incompetenţei cu care ne-au obişnuit, din nou, în acest mandat.
Am încredere în instanţele de judecată că vor analiza cu responsabilitate această constestaţie nefericită a PSD-ului, care nu denotă nimic altceva decât slăbiciune şi un nivel crescut de laşitate.
Ne-au minţit de atâtea ori în faţă, în cadrul şedinţelor publice de Consiliu Local Municipal şi Consiliu Judeţean, încât s-au gândit, de ce nu ar mai minţi, încă o dată şi în faţa instanţei.
Le recomand iniţiatorilor acestui demers să-şi asume eşecul administrativ din ultimii 4 ani şi să renunţe la a se mai folosi de tot felul de tertipuri prin care nu doresc nimic altceva, decât a muta atenţia de pe dezastrul pe care l-au provocat în Brăila.
Citind documentele, am realizat cât de neserioasă este această acţiune încât, deşi a fost trecut numele preşedintelui PSD Ion Rotaru, a fost semnată şi asumată de către o altă persoană, probabil încercând să evite penibilul situaţiei.
Le transmit pe această cale celor de la PSD, că a trecut vremea minciunilor, a blaturilor, a combinaţiilor, a presiunilor şi ameninţărilor, a şantajului, mai pe scurt, a unui sistem PSD-ist antidemocratic instaurat şi predat de către Dragnea în fiecare filială, şi a venit momentul în care doar cetăţenii prin vot, pot stabili cine va administra oraşul şi judeţul. Termenul de judecată a fost stabilit pentru mâine, 21.08.2020, la ora 1000. Ne vedem pe 27 septembrie la urme!

Alexandru Dănăilă Zaharia,
Preşedinte PNL Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s