Cătălin Boboc: „Astăzi au fost respinse, de către Instanța de apel, ultimele încercări ale PSD de a scoate Partidul Național Liberal din cursa electorală!”

„Astăzi au fost respinse, de către Instanța de apel, ultimele încercări ale PSD de a scoate Partidul Național Liberal din cursa electorală!”, susține Cătălin Boboc, candidatul PNL Brăila la funcția de președinte al CJ Brăila, într-un mesaj public adresat brăilenilor, din data de 24 august 2020.
Domnia sa continuă, arătându-și încrederea în imparțialitatea instanțelor brăilene și gălățene: „Judecătorii de la Birourile Electorale Județean și Municipal, Judecătoria și Tribunalul Brăila și cei de la Curtea de apel Galați au dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că sunt imparțiali și merită să avem toată încrederea în dumnealor! Respect, doamnelor și domnilor! Doamnei avocat Felicia Chirnogeanu vreau să-i mulțumesc pentru sprijin! Nu este doar un om dedicat ci și un profesionist desăvârșit!”
În continuarea mesajului său public, liberalul Cătălin Boboc se adresează liderilor social-democrați brăileni, făcându-le invitația publică de a continua competiția electorală în fața brăilenilor și nu în sălile de judecată: „Liderilor PSD le adresez invitația de a continua competiția electorală acolo unde trebuie să se desfășoare, în fața brăilenilor!
Îi îndemn să încerce să le explice motivele pentru care suntem pe ultimele locuri în orice clasament național!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s