Chiriac: „S-a terminat de reabilitat Casa Tineretului!”

Francisk Iulian Chiriac

Aproape peste un milion de euro pentru reabilitarea Casei Tineretului din Municipiul Brăila

Francisk Iulian Chiriac, președintele CJ Brăila, a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu primarul Viorel Marian Dragomir, faptul că s-au finalizat lucrările de reabilitare a clădirii Casei Tineretului din Municipiul Brăila.
„S-a terminat de reabilitat Casa Tineretului, după o investiție enormă, din punctul meu de vedere, aproape peste un milion de euro.”, a declarat președintele CJ Brăila.
Domnia sa a mai ținut să menționeze că se mai așteaptă doar avizul ISU Brăila pentru ca această clădire să reintre în circuitul normal, dedicat culturii brăilene: „Așteptăm doar avizul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, astfel încât sala să devină funcțională. Este funcțională din punct de vedere al siguranței. Așteptăm doar acea hârtie și sperăm ca, în curând, să treacă și această pandemie ca să putem efectiv ține și anumite spectacole acolo.” 
Francisk Iulian Chiriac a mai subliniat faptul că această clădire deține o sală de spectacole mai mare decât chiar și cea a teatrului brăilean: „Deci, în Brăila avem o sală mai mare decât sala Teatrului Maria Filotii, pentru anumite evenimente.”, a concluzionat domnia sa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s