Noi locuri de parcare vor fi finalizate în cartierul Obor, urmând a fi construite și în alte zone din Brăila

parcari, constructii

Primarul Viorel Marian Dragomir se ține de cuvânt în ceea ce privește promisiunea sa de a construi în Brăila încă o mie de noi locuri de parcare publice, ținând cont de faptul că municipiul este săturat de numărul mare de autovehicule ce sunt parcate la voia întâmplării, numărul locurilor de parcare fiind insuficient pentru nevoile actuale.
Lucrările destinate realizării de noi locuri de parcare pe raza Municipiului Brăila continuă, a specificat primarul Marian Dragomir la întâlnirea cu jurnaliștii, de astăzi, 11 august 2020. Lucrări intense se desfășoară în aceste zile în Cartierul Obor, urmând apoi și alte zone din oraș.
„Săptămâna aceasta, se va turna covor asfaltic nou, în continuare. Este vorba de zona străzilor Narciselor, Micșunelelor până la strada Oborului, trecând pe lângă fosta fabrică de pâine, dar și de asemenea, tronsonul dintre Dorobanți și Roșiori, de dincolo de Piața Mare, și până în Barieră. Putem să spunem că în următoarele luni, vom mai avea peste o mie de noi locuri de parcare pe lângă cele pe care le-am realizat deja, în ultima perioadă.”, a precizat Marian Dragomir.
În ceea ce privește garajele, primarul a specificat faptul că în toate aceste zone în care Primăria a intervenit, au fost demolate absolut toate.
„Urmează ca, în perioada următoare, să ne îndreptăm cu modernizarea locurilor de parcare către alte zone.”, a mai spus primarul Marian Dragomir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s