Teatrul „Maria Filotti” reia spectacolele în aer liber din Stagiunea Estivală 2020!

Teatrul Maria Filotti, Scena exterioara din parcarea Politiei de pe strada Mihai Eminescu

Din 14 august 2020, se va relua prezentarea spectacolelor Teatrului „Maria Filotti” din Stagiunea Estivală TMF!
„Începând cu data de 5 august, orele 11:00 vă puteți ridica invitațiile pentru primele 3 evenimente ale lunii august, respectiv cele din 14, 15 și 16 august.”, informează Lucian Sabados, managerul Teatrului „Maria Filotti” Brăila.
Domnia sa mai precizează că în data de 14 august 2020, va avea loc lansarea de carte și Proiecția de Gală a filmului dedicat marelui actor și fost director al teatrului brăilean, MAESTRUL CONSTANTIN CODRESCU. La eveniment va fi prezent însuși eroul cărții și al filmului, Maestrul Constantin Codrescu și regizorul filmului, Silviu Radu, el însuși brăilean.
„Deci, 14 august, ora 20:00, în parcarea Poliției de pe strada „Mihai Eminescu”. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:20 și organizatorii vă garantează respectarea tuturor măsurilor legale de prevenire a efectelor infectării cu corona virus.”, mai precizează managerul teatrului brăilean.
Sâmbătă, 15 august, de la ora 20:30 în aceeași locație sunteți invitați la Recitalul de Poezie și Jazz „TE-AI GÂNDIT VREODATĂ?”. Acest adevărat eveniment cultural va propune un dialog între versurile compuse și interpretate de cunoscuta actriță americană de origine română, Claudia Motea, si comentariile jazzistice live ale lui Lucian Sabados, cel ce semnează si conceptul regizoral al spectacolului. Producătorul acestui Recital este Casa Editorială Libris din Brașov.
Duminică, 16 august, de la ora 20:30 pe Scena exterioară de pe Strada „Mihai Eminescu” veți putea urmări, în premieră la Brăila, one woman show-ul „EU RĂMÂN”, pe texte de Blanca Doba și Luana Hagiu, în regia Luanei Hagiu și interpretarea Blancăi Doba. Un spectacol eveniment, prin ineditul poveștii și sinceritatea interpretării!
Programul întregii luni august îl puteți afla la Agenția Teatrală, de unde veți putea obține și invitațiile, puse la dispoziție de Primăria Municipiului Brăila și Teatrul „Maria Filotti”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s