Începând cu 20 iunie va fi lansat proiectul TMF ESTIVAL!

Teatrul Maria Filotti BrailaDupă o perioadă dificilă și frustrantă atât pentru dvs. spectatorii noștri, cât și pentru noi, cei care avem onoarea și bucuria de a vă dărui realizările artistice ale colectivului nostru, iată că suntem în măsură să vă dăm, în sfârșit, și o veste bună!
La propunerea colectivului artistic și acceptată cu o mare deschidere și satisfacție de către conducerea Primăriei Brăila, începând cu 20 iunie vom lansa și derula proiectul TMF ESTIVAL! Spațiul convenit de comun acord cu domnul Primar Viorel Marian Dragomir este parcarea de pe strada M. Eminescu colț cu M. Sebastian, unde va fi amenajată o scenă profesionistă, modernă și perfect funcțională, chiar și pentru spectacole cu montări deosebite.
Spectacolele cuprinse în TMF ESTIVAL vor fi prezentate săptămânal, de regulă sâmbăta, începand cu ora 20:30. Acest proiect este gândit și organizat cu strictețe, respectând toate normele de protecție atât pentru spectatori, cât și pentru personalul teatrului. Perimetrul va fi delimitat și protejat, se va respecta regula distanțării fizice, se vor asigura materiale de igienizare, iar accesul publicului se va face la propunerea conducerii Primăriei Brăila, gratuit. Pentru o protecție și securizare în plus a spectatorilor dar și pentru păstrarea standardelor artistice ale spectacolului de teatru, se vor emite invitații, în limita locurilor amenajate. Invitațiile vor fi emise de Agenția teatrală și vor fi personalizate cu sector și rând.
Proiectul TMF ESTIVAL va demara sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20:30, cu spectacolul REGELE GOL de Evgheni Șvarț, regia Lucian Sabados, iar invitațiile pentru această reprezentație pot fi ridicate de la Agenția teatrului, începând cu ziua de miercuri, 10 iunie, orele 12:00.
Programul primei părți a acestui proiect ambițios și inedit va putea fi consultat pe site, facebook și instagram – Maria Filotti – și la Agenția teatrală.
În speranța că ne veți fi alături ca întotdeauna, la cât mai multe și magice seri de teatru, vă transmitem calda noastră prețuire și vă asteptăm la …TMF ESTIVAL!

Lucian Sabados,
Manager al Teatrului „Maria Filotti” Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s