Camerele de supraveghere își demonstrează eficiența în cazul unui incendiu din Municipiul Brăila

ISU Dunarea Braila, incendiu modul de colectare deseuri

În ziua de 08.06.2020, în jurul orei 08:00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila l-a depistat pe un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Brăila, bănuit că ar fi autorul incendierii unui modul de colectare selectivă a deșeurilor situat lângă fosta centrală termică din zona Ascunsa, cartier Hipodrom, se specifică într-un Comunicat de Presă al Poliției Locale Brăila emis în data de 8 iunie 2020.
Potrivit aceleeași surse, incendierea a avut loc în seara zilei de 07.06.2020, focul fiind stins de către un echipaj de pompieri, sosit imediat la fața locului după un apel la numărul 112.
În același Comunicat de Presă se specifică faptul că bărbatul în cauză ar fi fost identificat cu ajutorul imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.
În această dimineață, bărbatul a fost depistat de către polițiștii locali tot în aceasi zonă, barbatul fiind apoi condus la sediul Poliției Locale Brăila pentru identificare. Ulterior, a fost predat IPJ Brăila, în vederea continuării cercetărilor.
Săvârșirea unei astfel de fapte este pedepsită, susțin polițiștii locali brăleni, cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s