“Zilele Comunei Victoria”, prilej de bucurie pentru locuitorii săi | Spectacol de zile mari cu artiști de renume

Primăria Comunei Victoria (primar Costel Albu) și Consiliul Local al Comunei Victoria organizează “Zilele Comunei Victoria”, sâmbătă, 20 mai 2023, începând cu ora 15:00, în zona Pieței Agroalimentare din satul Mihai Bravu.
Organizatorii acestui eveniment invită iubitorii de muzică și voie bună la un spectacol de zile mari, ce se va desfășura într-o zi specială a comunei, marcând totodată frumusețea și originalitatea cântecului și dansului popular.
Au fost invitați să cânte și să încânte publicul, ce va fi prezent la spectacol: Cornelia și Lupu Rednic, Jean de la Craiova, Laura Olteanu, Ionela Guzic, Gabriel Dumitru dar și copii ai Școlii Gimnaziale din Victoria, Grupul Vocal “Padina” Victoria, Grupul Vocal “Flori de Dor” din Galați, Bianca Grecu, Nicolas Gavriliu, Andra Enache, Ansamblul Folcloric “Spicul”, din comuna Siliștea. Prezentarea acestui spectacol va fi realizată de jurnalista Gabriela Popa.
Conform precizărilor organizatorilor, cei prezenți la eveniment se vor putea bucura și de un Parc de Distracții, amenajat special, iar la orele 24:00, vor putea admira un frumos joc de artificii.