“Mașa și Ursul”, spectacol de teatru pentru copii, cu păpuși și mascote | Teatrul pentru copii “Piciul Julien”, din Chișinău, în spectacol la Brăila

Sâmbătă, 20 mai 2023, începând cu ora 18:00, la Casa Tineretului Brăila, va avea loc un spectacol de teatru pentru copii, cu păpuși și mascote, pus la cale de Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii “Piciul Julien”, din Chișinău.
Biletele se găsesc la Palatul Lyra, de luni până vineri, între orele 15:00 – 19:00, și înainte de spectacol, în limita disponibilității.
Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii “Piciul Julien”, din Chișinău, invită copii la o călătorie plină de peripeții și aventuri.
“Spectacolul reprezintă o continuare a povestirii clasice rusești despre Mașa și Ursul. În dimineața în care domnița Mașa împlinește zece ani, aceasta merge în pădure să strângă flori, dar și fructe de pădure pentru tortul de aniversare. La plecare, ea este avertizată de către bunicuță să nu se îndepărteze de cărare, pentru că prin pădure umblă o băbuță răutăcioasă care face tot felul de vrăji necurate. Fata pleacă în pădure, se rătăcește și e cât pe ce să dea ochii cu băbuța care, până la urmă, își arată adevăratele intenții rele. Noroc cu vechiul ei prieten Ursul care o protejează și o lasă să stea la el în bârlog, în timp ce acesta se duce după obraznica băbuță. Oare vor reuși, împreună, cei doi prieteni să iasă învingători din această încercare? Veți afla, cu siguranță, urmărind acest spectacol.”, au spus organizatorii acestui spectacol.
Copiii prezenți în sală vor învăța să fie prietenoși, harnici, ascultători și foarte atenți cu oamenii.
La finalul spectacolului toată lumea este invitată la o serbare specială!