“Hai cu noi în Bărăgan!” | Grupul “Nino Nino” invită brăilenii la un popas în comuna Unirea, via Valea Cânepii, petrecut cu dans și voie bună

În data de 21 mai 2023, ora 10:00, membrii Grupului artistic “Nino Nino”, al Bibliotecii Județene “Panait Istrati”, vor porni la drum, în cadrul activității “Hai cu noi în Bărăgan!”, spre comuna Unirea, via Valea Cânepii.
Se vor întâlni cu Ansamblul Folcloric “Grâuşorul Osmănean”, cu Ansamblul de Cântece şi Jocuri “Nicolae Bălan Bucioagă”, din Valea Cânepii, şi cu copiii din cele două localităţi din Bărăgan.
Grupul “Nino Nino” va susţine un mic spectacol şi va prezenta cu argumente “De ce e bine să citim?”, iar cele două ansambluri vor avea un moment artistic cu o suită de cântece şi dansuri populare şi vor povesti despre frumuseţile Bărăganului. Comunicarea și prietenia vor fi liantul de bucurie în universul copilăriei.
Popasul, petrecut cu dans și voie bună, va avea loc la Căminul Cultural din Valea Cânepii, unde sunt invitați si brăilenii ce doresc să se bucure de acest eveniment.
Călăuzele călătoriei vor fi:
• Teodora Puia, primarul Comuniei Unirea;
• Lenuţa Puia, coordonatoarea ansamblului folcloric “Grâuşorul Osmănean”;
• Doiniţa Mihaela Stanciu, bibliotecar;
• Lică Barbu, de la Asociația Culturală Leviathan, coordonator al Grupului de copii “Nino Nino”.
Transportul va fi asigurat de Asociația “Prin noi înșine”.
Mai multe informaţii despre această acțiune puteţi obţine consultând: https://www.facebook.com/BibliotecaBraila.