Weekend cu noi misiuni de asigurare a ordinii publice pentru jandarmii brăileni

Weekendul, care e pe cale să înceapă, aduce mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice pentru jandarmii brăileni.
Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi prezente la mai multe evenimente sportive și cultural-artistice care se vor desfășura în perioada 05 – 07 mai 2023, în municipiu și județ.
Vineri, sâmbătă și duminică, în zona desfășurării festivalului care va avea loc în Parcul Monument, se vor afla echipaje ale Jandarmeriei, pentru siguranța spectatorilor.
De asemenea, alte echipaje vor fi prezente în apropierea Sălii Polivalente “Danubius”, precum și Sălii Carantina din municipiu, acolo unde se vor desfășura Campionatul Național de Karate Tradițional respectiv, Campionatul Național de Kickboxing “Cupa României”.
În județ, jandarmii vor executa misiunea de asigurare a ordinii publice în zona stadionului din localitatea Plopu, acolo unde, sâmbătă după amiază, se va disputa meciul din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Viitorul Ianca și ACS Voința Limpeziș.
“Indiferent de evenimentul la care participați, vă recomandăm tuturor să nu vă implicați în conflicte de orice natură, iar la nevoie apelați cu încredere la echipajele de jandarmerie aflate în zonă ori la Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.”, a precizat sergentul major Andreea Abăseacă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila