Costel Albu, primarul Comunei Victoria: “Cel mai important proiect pentru dezvoltarea Comunei Victoria a fost semnat!”

“Cel mai important proiect pentru dezvoltarea Comunei Victoria a fost semnat!”, a anunțat la sfârșitul lunii trecute, pe o rețea de socializare, Costel Albu, primarul Comunei Victoria.
Conform precizărilor sale, va fi înființată o rețea de canalizare menajeră în comuna Victoria, din Județul Brăila, acesta fiind un proiect de peste 30.000.000 de lei, care va fi finanțat din Programul “Anghel Saligny”.
“Despre asta este vorba în administrația Partidului Social Democrat. Mai puține vorbe și mai multe fapte. Am lucrat în echipă, am primit sprijin din partea tuturor colegilor și astfel am reușit să aduc în comună un serviciu de utilitate publică mai mult decât necesar. Cât de curând vor începe lucrările!
Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, pentru susținere în promovarea proiectelor care vizează modernizarea comunei noastre și totodată, mulțumesc tuturor colegilor care au lucrat la documentația necesară. Munca noastră a dat rezultate!”
, a mai spus primarul Costel Albu.
“După ce vom finaliza acest proiect, urmează asfaltarea străzilor! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai ținut să menționeze primarul Comunei Victoria.

Sursă foto: Fb. Costel Albu