Dumitru Rotaru, primarul Comunei Bordei Verde: “În Comuna Bordei Verde, faptele vorbesc!”

Vor începe lucrările de asfaltare a unor drumuri din localitățile Lișcoteanca, Constantin Gabrielescu și Bordei Verde, a anunțat joi, 4 mai 2023, Dumitru Rotaru, primarul Comunei Bordei Verde, pe o rețea de socializare.
Acesta e mai precizat că este vorba de un proiect în valoare de peste 12.000.000 lei, care va fi finanțat din Programul “Anghel Saligny”.
“Investiția a fost aprobată”, a mai spus primarul social–democrat, precizând, totodată, că a semnat Contractul de finanțare, urmând organizarea licitației, pentru desemnarea câștigătorului.
“Această finanțare, ne ajută în planurile noastre de dezvoltare a comunei. Mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, dar și președintelui Consiliului Județean, Francisk Iulian Chiriac, pentru sprijinul consecvent acordat.”, a mai ținut să mulțumească public Dumitru Rotaru, primarul Comunei Bordei Verde.
În finalul mesajului său, primarul a specificat faptul că “în Județul Brăila, există responsabilitate, seriozitate și perseverență, iar în Bordei Verde se vor realize, în continuare, proiecte care sunt așteptate de mult de întreaga comunitate, pentru schimbarea în bine a comunei noastre Bordei Verde”.