Ultima oră | Primarul Marian Dragomir: “16 sărărițe de la RER, ECO și Braicata sunt acum pe străzile din Brăila!”

“16 sărărițe de la RER, ECO și Braicata sunt acum pe străzile din Brăila.”, a anunțat în această seară primarul Viorel Marian Dragomir într-un mesaj public, asigurându-i pe brăileni că în municipiu situația este sub control, chiar dacă la această oră zăpada a luat cu asalt orașul.
“Estimăm că în această noapte vom interveni și cu utilajele cu lamă deoarece se anunță un strat de zăpadă de peste 30 de cm. Prioritatea va fi pe străzile principale, pe cele secundare și apoi pe celelalte.”, a mai ținut să menționeze edilul Brăilei.
În plus, primarul Municipiului Brăila a recomandat brăilenilor să evite deplasările inutile în această perioadă: “Vă recomand să evitați deplasările inutile și vă mulțumesc pentru înțelegere.
Totuși, cred că trebuie să pregătiți sania și mâine să veniți în Parcul Monument deoarece zăpada va fi cea mai mare bucurie a copiilor!”
.
În finalul mesajului său către brăileni, primarul Dragomir nu a uitat să îi amintească, în special, pe cei care în această noapte vor fi la datorie pe străzile municipiului, acționând la eliberarea carosabilului de zăpada depusă în ultimele ore: “Vă doresc o seară liniștită și transmit un gând bun către cei care lucrează în această noapte pe utilaje”.