Împlinirea a 100 de ani, aniversată cu oaspeți surpriză | Primarul Dragomir: “Un tort, o diplomă și un premiu pentru demnitatea, determinarea și ambiția cu care a trecut prin viață!”

Un tort, o diplomă și un premiu pentru demnitatea, determinarea și ambiția cu care Elena Alexandrina Enache a trecut prin viață, ajungând la onorabila vârstă de 100 de ani.
Un eveniment emoționant, rar întâlnit la majoritatea oamenilor, îl reprezintă împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. O asemenea bucurie a trăit-o Elena Alexandrina Enache, ziua onomastică a domniei sale având parte de o vizită neașteptată, cea a primarului Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, și a unei echipe a Direcției de Asistență Socială Brăila, care au dorit să îi adreseze personal tradiționalul “La multi ani!”.
“Doamna Enache a lucrat 25 de ani în funcția de contabil șef în cadrul Maternității, actualul Pavilion D din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila.
Doamna Enache este o mare amatoare de filme, urmărind în mod frecvent filmele de pe Netflix, în mod special serialul Culisele Puterii. Vorbește fluent germana și franceza. De asemenea, cărțile au fost un aliat însemnat în viața doamnei Enache, iar biblioteca din casa doamnei dovedește acest lucru.”
, au precizat reprezentanții Primăriei Municipiului Brăilei, făcând referire la doamna Elena Alexandrina Enache.
În plus, au mai ținut să sublinieze că această vizită a avut loc: “Ca semn de prețuire la împlinirea vârstei de 100 de ani.”

“Aproape 2 ore am discutat cu doamna Enache Elena Alexandrina și nici nu am știut când a zburat timpul …. A fost o adevărată plăcere și o relaxare înainte de Sărbători. Vă doresc tuturor să depășiți vârsta de 100 de ani și, la fel ca doamna Enache Elena Alexandrina, să vă relaxați cu filme bune, cărți de calitate, să aveți vecini extraordinari și prieteni sinceri.”

a ținut însuși primarul Viorel Marian Dragomir să relateze despre acest eveniment emoționant

“Ca semn de prețuire la împlinirea vârstei de 100 de ani, Primăria Municipiului Brăila, împreună cu o echipă a Direcției de Asistență Socială, i-a oferit doamnei Enache Elena Alexandrina un tort, o diplomă și un premiu pentru demnitatea, determinarea și ambiția cu care a trecut prin viață. La mulți ani !”, a mai ținut să precizeze primarul Dragomir.