Dunărea Brăila joacă acasă cu SCM Gloria Buzău | Adrian Manole: “Este ultima etapă din anul 2022 pentru echipa Dunărea Brăila. Jucăm acasă și ne dorim victoria!”

Pe data de 29 Decembrie 2022 este programată runda cu numărul XI din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni SCM Gloria Buzău, joi, începând cu ora 17:00, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.
Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul este de 15 lei.
Meciul va putea fi urmărit live canalul de YouTube al HC Dunărea Brăila, iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74251.
Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 09.04.2022, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 27 – 26 pentru echipa de la malul Dunării.

“Este ultima etapă din anul 2022 pentru echipa Dunărea Brăila. Jucăm acasă și ne dorim victoria. Anul 2022 a fost un an plin de provocări pentru club, un an al reconstrucției. Suntem pe drumul cel bun, iar rezultatele sunt convins că vor apărea. Țin să mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat încredere, principalilor finanțatori, Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila, dar și sponsorilor privați care au ales Brăila pentru a investi în performanțe sportive. Și nu în ultimul rând, mulțumim brăilenilor, suporterilor, care ne-au fost alături ori de câte ori am jucat acasă. Îi așteptăm și la meciul cu Buzău să strigăm împreună «HAI, DUNĂREA BRĂILA! ».”

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole

În acest moment, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în campionat, acumulând 16 puncte.
Următoarea etapă este programată în data de 11 Ianuarie 2023, în deplasare, împotriva echipei CS Rapid București.