Parada lui Moș Crăciun | Moş Crăciun soseşte vineri la Brăila pentru a participa la deschiderea Orăşelului Copiilor!

Moş Crăciun soseşte vineri, 16 decembrie 2022, pe platoul din fața Primăriei Brăila pentru a participa la deschiderea Orăşelului Copiilor, din Parcul Monument.
Astfel, începând cu ora 16:00, Moşul şi Crăiasa Zăpezii îi aşteaptă pe cei mici în faţa Primăriei pentru a face fotografii, după care vor pleca în alai spre Parcul Monument, în jurul orei 16:15.
Alaiul include trăsura lui Moș Crăciun, spiriduși, personaje din povești și desene animate, zâne, prinți și prințese, alături de Crăiasa Zăpezii. Întregul alai va pleca din fața Primăriei pe traseul Calea Călăraşilor – Bariera Călăraşilor – Strada Pietății – Aleea centrală a Parcului Monument cu destinație finală Rondoul de la Parcul Monument.
În parc, Alexandru Iarina, Ivan Robert, Ansamblul Vocal Instrumental “Mărtăcești” și Antonia Anton, alături de grupul de colindători al Liceului de Arte “Hariclea Darclee” vor susține un program artistic pregătit special pentru Moş Crăciun, care a parcurs atâta drum pentru a fi alături de copiii din Brăila.
Luminile de sărbătoare din Parcul Monument vor fi aprinse de Anul Nou și Moș Crăciun, momentul fiind însoţit și de un minunat foc de artificii.