S-a dat startul înscrierilor la Festivalul de Teatru pentru copii și adolescenți “Bujor Măcrin” | Află condițiile de participare!

Teatrul „Maria Filotti” în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila organizează în perioada 13 – 15 decembrie 2022, Festivalul de Teatru pentru copii și adolescenți “Bujor Măcrin”, dedicat elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal din județul Brăila.
Festivalul, susțin organizatorii, îşi propune să stimuleze participarea elevilor la activităţi extraşcolare care să-i pună în valoare, să le ofere satisfacţia muncii individuale sau colective şi mai ales să valorifice potențialul creativ de care aceştia dispun.
Festivalul se desfașoară în regim de concurs și se adresează elevilor – pentru secțiunea individual – și trupelor de teatru formate exclusiv din elevi ai școlilor gimnaziale (clasele I-VIII) și licee (clasele IX – XII) din Municipiul și Județul Brăila.
Conform precizărilor organizatorilor: „înscrierea se face pe baza fișei de înscriere, fiecare trupă înscrisă trebuie să fie formată exclusiv din elevi/liceeni; nu este obligatoriu ca toți membrii trupei să aparțină unei anumite instituții; o instituție poate fi reprezentată de către una sau mai multe trupe de teatru existente în instituția respectivă, cât și de unul sau mai mulți participanți la individual; o trupă poate prezenta un singur spectacol, fiecare concurent de la proba individual poate prezenta un singur moment.
Înscrierile se pot face zilnic la sediul Teatrului Maria Filotti Brăila, str. Mihai Eminescu nr. 2, și online la adresa office@tmf.ro. Ultima zi de înscriere este 11 decembrie 2022.”
Reprezentanții Teatrului „Maria Filotti” au mai precizat că vor reveni, în curând, cu alte precizări legate de participarea la acest festival.