Grațiela Gavrilescu (PUSL): „Românii cinstiți trebuie să știe că toți cei care s-au îmbogățit peste noapte nu sunt deasupra legii și toți cei care nu își pot justifica marile averi vor fi atent verificați!”

„Din ce în ce mai mulți români se alătură inițiativei legislative cetățenești sprijnită de Partidul Umanist Social Liberal, privind recuperarea de către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate.”, susține Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, în cadrul unui comunicat de presă.
Potrivit acestui politician, numai în cursul zilei de vineri a acestei săptămâni, la nivel național s-au strâns peste 2.500 de semnături pentru susținerea acestei inițiative.
„Entuziasmul cu care oamenii au primit vestea acestei inițiative și reacțiile lor atunci când vin să semneze ne arată clar că își doresc egalitate în fața legii, iar cei care au strâns averi colosale, pentru care nu au justificare, să fie trași la răspundere, iar banii să fie confiscați. Românii cinstiți trebuie să știe că toți cei care s-au îmbogățit peste noapte nu sunt deasupra legii și toți cei care nu își pot justifica marile averi vor fi atent verificați, iar banii care nu pot fi justificați vor fi recuperați de către statul roman.”, a mai spus Grațiela Gavrilescu.
În finalul mesajului său, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL a ținut să sublinieze faptul că:
„Partidul Umanist Social Liberal își dorește ca semnăturile necesare, respectiv 100.000, să fie strânse în următoarele trei luni, pentru ca proiectul de lege să poată fi depus înainte de începerea sesiunii parlamentare din luna februarie.”