Proiecție de film la Muzeul Brăilei „Carol I” | Asociația Culturală Cinefeel invită la vizionarea filmului documentar Marinarul (The Sailor)

Muzeul Brăilei „Carol I” și Asociația Culturală Cinefeel vă invită miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 12:00, la vizionarea filmului documentar Marinarul (The Sailor), în sala „Regele Ferdinand și Regina Maria” a Muzeului Brăilei „Carol I” (Piața Traian, nr. 3).
Proiecția filmului face parte din proiectul „KineDok”, implementat de asociația „One World România” cu sprijinul „Creative Europe – MEDIA Programme of the European Union”, Centrul Național al Cinematografiei.
Date despre film:
Anul apariției: 2021
Durata: 78 min
Regie: Lucia Kaššová
Producători: Nazarij Kľujev
Montaj: Roman Kelemen
Sunet: Tomáš Bauer, Igor Jedinák
Imagine: Martin Jurči
Muzica: Martin Turčan
Sinopsis:
Care este prețul libertății? Paul Johnson a navigat toată viața în jurul lumii. A iubit, a băut și a trăit nesăbuit, fără să trăiască cu adevărat pe uscat. Acum împlinește 80 de ani. Atât el, cât și vasul său nu mai sunt în posibilitatea să navigheze. Bea un litru de vodcă pe zi și contemplă viața și moartea. Ce se află la capătul unei astfel de călătorii? Este oare singurătatea? Care este relația dintre libertate și egoism? Realizarea unui vis are întotdeauna un sfârșit amar?