„Seară de folk”, eveniment cultural artistic susținut de Cezar Popescu, unul dintre cei mai prolifici și marcanți compozitori ai folkului românesc

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila invită iubitorii de muzică folk, în acorduri de chitară, însoțite de versuri nemuritoare, în data de 29 septembrie 2022, la evenimentul cultural artistic „Recital de muzică folk”, parte din proiectul cultural de anvergură, „Seară de folk”, prin care organizatorii își propun să continue lunar întâlnirile cu iubitorii acestui gen muzical.
Și de această dată, organizatorii își propun o ediție specială, de o sensibilitate aparte, pentru publicul prezent, prin recitalul susținut de această dată de Cezar Popescu, un iubitor împătimit de muzică folk, un artist apreciat, unul dintre cei mai prolifici și marcanți compozitori ai folkului românesc, artist de o sensibilitate aparte, ce vine să povestească cu sinceritate și cu bucuria de a dărui, despre el, cel de azi, despre poezie și cântec, despre viață, despre bune și mai puțin bune.
Muzica folk este pentru artistul Cezar Popescu o muzică de suflet, prin îmbinarea armonioasă a vocii puternice și a poeziei, cu mesajul și linia melodică aleasă.
Regalul de muzica folk de joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 18:00, se va desfășura în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Rezervările se fac la numărul de telefon 0239/614710 sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Braila, Piața Traian, nr. 2.