Prevenirea și combaterea faptelor antisociale, o prioritate pentru jandarmii brăileni | Misiuni multiple în acest weekend

În perioada 23 – 25 septembrie a.c., jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine publică la mai multe manifestări cultural-artistice, dar și sportive, scopul misiunilor acestora fiind unul comun: siguranța spectatorilor!
„Prevenirea și combaterea faptelor antisociale vor fi o prioritate pentru colegii noștri, care vor fi prezenți în zona locurilor de desfășurare a următoarelor evenimente:
• Festivalul Peștelui (ediția a IV-a), în perioada 23 – 25 septembrie a.c., pe Esplanada Dunării;
• Zilele Comunei Măxineni, în zilele de 24 și 25 septembrie a.c.;
• concert de muzică ușoară în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, în parcarea aflată aproape de intersecția străzilor Mihai Eminescu și Mihail Sebastian.”, a precizat sergentul major Andreea Abăseacă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.
Reprezentantul I.J.J. Brăila a mai ținut să menționeze faptul că jandarmii brăileni sunt preocupați de siguranța participanților la ediția din acest a „Semimaratonului Brăila”, programată a se desfășura duminică dimineața, în municipiu, astfel că efective din cadrul Jandarmeriei Brăila vor fi prezente la eveniment.
Alte echipaje de jandarmerie vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Dacia Unirea Brăila și Viitorul Brăila, care se va disputa sâmbătă, pe Stadionul Municipal, dar și la meciul de handbal dintre echipele CSM Galați și CS Gloria Bistrița, competiție ce va avea loc duminică, la Sala Polivalentă „Danubius” Brăila.
La toate aceste misiuni, jandarmii brăileni vor avea alături efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila.
„Indiferent de evenimentul la care alegeți să participați, vă recomandăm să acordați o atenție sporită copiilor, pentru că se pot rătăci ușor în mulțime, precum și bunurilor personale. Evitați conflictele de orice natură, iar la nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112.”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.