Recomandări ale pompierilor brăileni, ce vor fi la datorie pe parcursul evenimentelor artistice desfășurate în cadrul Festivalului Peștelui

Pe timpul desfășurării evenimentelor artistice desfășurate în cadrul Festivalului Peștelui, organizat de Primăria Muncipiului Brăila în perioada 23-25.09.2022, un echipaj din cadrul ISU „Dunărea” Brăila va asigura respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor și realizarea intervenției în cazul producerii unor situații de urgență.
În caz de nevoie, susțin reprezentanții ISU „Dunărea” Brăila, forţele şi mijloacele aflate în dispozitiv pot fi suplimentate cu efective și tehnică de intervenție aflate în subunitățile inspectoratului.
Având în vedere că, la aceste manifestații se preconizează un aflux mare de persoane, pompierii recomandă respectarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență ce pot surveni, astfel:
· supravegherea permanentă a zonelor de preparare a hranei;
· fumatul în locurilor special amenajate;
· supravegherea permanentă a copiilor;
· căile de acces vor fi lăsate libere pentru a permite accesul autospecialelor de intervenție.
În cazul producerii unui incendiu, pompierii recomandă păstrarea calmului și părăsirea incintei în care vă aflați, într-un mod organizat. Respectați întotdeauna recomandările forțelor de ordine, sau a organizatorilor evenimentului, pentru a rămâne în siguranță.