În doar câteva zile, jandarmii brăileni au prins 3 tineri având asupra lor substanțe interzise!

În doar câteva zile, jandarmii brăileni au prins, pe raza Municipiului Brăila, trei tineri care, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții I.J.J. Brăila, aveau asupra lor substanțe interzise.
„Vineri, 15 iulie a.c., în jurul orei 17:40, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a depistat, pe raza municipiului, un tânăr în vârstă de 27 de ani care avea asupra sa substanțe interzise. În urma controlului corporal, în buzunarul stâng al pantalonilor a fost găsită o folie din aluminiu, împăturită, în care se afla o substanță sub formă de pulbere de culoare albă. Fiind întrebat despre pliculeț, tânărul le-a zis jandarmilor că l-a găsit pe stradă.”, a declarat sg. maj. Andreea Abăseacă, purtătorul de cuvânt I.J.J. Brăila, în cadrul unui Buletin Informativ din data de 18 iulie 2022.
Potrivit sursei citate, la doar câteva zile distanță, respectiv duminică, 17 iulie a.c., în jurul orei 17:30, un alt tânăr a fost depistat de către jandarmi, pe raza municipiului, având asupra lui substanțe interzise. „În urma controlului corporal, în buzunarul pantalonilor a fost găsit un pliculeț care conținea o substanță vegetală de culoare verde. Tânărul în vârstă de 19 ani le-a spus colegilor noștri că a primit substanța respectivă de la un prieten, pentru a o consuma. În ambele cazuri, pliculețele cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și actele de sesizare au fost predate lucrătorilor din cadrul S.C.C.O. Brăila, pentru continuarea cercetărilor.”, a mai precizat sg. maj. Andreea Abăseacă.
O nouă acțiune a jandarmilor, desfășurată în data de 18 iulie a.c., a dus la depistarea tot pe raza municipiului, a unui alt tânăr „care avea asupra sa substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a găsit asupra brăileanului, în vârstă de 27 de ani, două pliculețe care conțineau o substanță vegetală de culoare verde. Tânărul le-a recunoscut jandarmilor intenția de a consuma substanța respectivă. Pliculețele cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și actul de sesizare au fost predate polițiștilor brăileni, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt I.J.J. Brăila, în cadrul unui alt Buletin Informativ, emis în data de 19 iulie 2022.

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila