HC Dunărea Brăila, investiții într-un magazin cu produse destinate suporterilor echipei

HC Dunărea Brăila a investit, de curând, și într-un magazin cu produse atractive pentru suporterii clubului brăilean.
„S-au făcut investiții în magazin. Vrem să fie puțin mai atractiv vizual, în primul rând, și s-a mărit numărul de produse pe care le vom avea la dispoziție.”, a declarat Adrian Manole, președintele clubului HC Dunărea Brăila.
Întrebat de jurnaliști ce produse vor putea fi achiziționate din acest magazin, Adrian Manole a precizat: „Vă pot spune că avem de la căni, brelocuri, până la tricou original sau replică după tricoul original, astfel să acoperim toată plaja de doritori, pentru că, un tricou original niciodată nu poate să fie la valoarea unui tricou replică, iar aici nu urmărim foarte tare să facem profit.
Adică nu vreau să iau, dau exemplu, un tricou cu 200 lei și să îl vând cu 400 lei. Vreau să iau un tricou cu 50 lei și să îl vând cu, poate, 60 lei sau 70 lei. În primul rând, aș dori lumea să achiziționeze aceste produse. Să avem un rulaj și sala să fie cât mai albastră pentru că, până la urmă, este o chestie socială și trebuie să fie un show, trebuie să fie un meci frumos.”

De asemenea, președintele clubului brăilean a mai precizat că, deocamdată, prețurile produselor ce urmează a fi vândute în magazin nu au fost stabilite: „Produsele încă nu au prețuri, pentru că încă nu au venit toate. Așteptăm să vină toate și să ne orientăm la un preț care, după mine, nu trebuie să fie mare.
Ținta noastră este ca, cel puțin tricourile să le poarte cât mai multă lume, să ajungă la cât mai multă lume, și în sală, la fel, să fie, poate, culoarea albastră proeminentă!”