Cabinet medical ULTRA MODERN pentru jucătoarele de la HC Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila se poate mândri cu o serie de investiții de ultimă oră, între acestea fiind vorba și de un nou cabinet medical ultra modern, după cum a declarat Adrian Manole, președintele clubului brăilean, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Sala Polivalentă, din municipiu.
În cadrul întâlnirii cu jurnaliștii, acesta a făcut o scurtă prezentare a noului cabinet medical: „O să încep cu cabinetul medical, care mi se pare cel mai important. Ne lipsea cu desăvârșire. Efectiv nu aveam nimic pentru sportive. Adică, degeaba aduci o sportivă și nu ai grijă de ea. Trebuie să ai tot ce îțî trebuie în momentul în care aceasta are probleme. Până la urmă, este un sport fizic și sunt oameni și vor avea nevoie de tratament.
Acest cabinet medical a fost strict făcut numai din fonduri private. Avem o Crio Saună, avem un Game Ready, avem un Compex, un TECAR, două mese de masaj. Jucătoarele, toate jucătoarele, mă refer aici, de la senioare până la junioare, toate jucătoarele noastre vor beneficia de acest cabinet.”

Întrebat de cheltuielile făcute pentru dotarea noului cabinet medical, președintele HC „Dunărea”, Adrian Manole, a spus că: „Aparatele s-au achiziționat, unele în sistem de leasing, unele cash. TECAR-ul și Crio Sauna s-au achiziționat la niște prețuri extraordinare datorită domnului vicepreședinte Marian Jinga, care se pricepe și lucrează în domeniu.
Sunt echipamente, și vă dau un exemplu ca la autovehicule, cele expuse, și automat ne-au costat cu 30% – 40% mai puțin. Este un lucru extraordinar chestia aceasta, pentru că am făcut o mare economie.”

De asemenea, președintele HC „Dunărea” a mai ținut să sublinieze faptul că nu are cunoștință ca, în țara noastră, să mai existe vreun club sportiv care să dețină o Crio Saună: „Am investit într-un cabinet medical ULTRA MODERN! Adică, nu știu câte echipe, nu știu dacă este vreo echipă care are Crio Saună în cadrul clubului.”
De asemenea, Adrian Manole a mai precizat că de unele dintre noile echipamente medicale, jucătoarele de la HC Dunărea Brăila pot beneficia inclusiv când joacă în deplasare: „Toate fetele noastre vor fi îngrijite aici. Nu mai dăm banii la alt cabinet medical. Iar, de exemplu, Game Ready și Compex-ul sunt foarte, foarte importante într-o echipă pentru că ele se pot lua în cantonament, se pot lua în deplasare. Au nevoie fetele de o mică recuperare sau un mic tratament, imediat, kinetoterapeutul le poate îngriji.”