“Regal de operă și operetă”, concert vocal-simfonic extraordinar, dedicat Zilei Internaționale a Dunării

O altă stagiune își scrie acordurile cadenței finale în care sunt imortalizate simțirile concertelor ce au fost, dar și gândurile despre concertele nenăscute încă ale stagiunii viitoare.
Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila marchează acest moment printr-un concert vocal-simfonic extraordinar, denumit, cu toată puterea cuvântului, “Regal de operă și operetă”, o experiență aparte, pe care o veți trăi prin și alături de invitații săi: Maestrul Victor Dumănescu, din a cărui baghetă dirijorală izvorăsc de fiecare dată viziuni interpretative memorabile, soprana Lorena Mărginean, tânăr muzician care deja a cucerit publicul atât prin delicatețea sa, cât și prin calitățile vocale incontestabile, și nu în ultimul rând tenorul Cristian Bălășescu, fiu al Brăilei, ce a profitat de zestrea sa muzicală și pe care a îmbogățit-o prin muncă, fiind în prezent Prim Solist al Operei Naționale Române Timișoara.
Concertul are dublă însemnătate, el fiind dedicat Zilei Internaționale a Dunării și vă va purta într-o croazieră muzicală de-a lungul undelor sonore.
Evenimentul organizat de Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, și va avea loc miercuri, 29 iunie 2022, de la ora 19:00, la Casa Tineretului Brăila. Prezentarea va fi asigurată de profesor Alexandra Gurgu.
Biletele s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/regal-de-opera-si-opereta.html
Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți, 20 de lei, iar pentru elevi, 10 lei.