Președintele CJ Brăila: „Monitorizăm îndeaproape lucrările de reabilitare a drumurilor județene!”

Președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, monitorizează intens lucrările de reabilitare a drumurilor județene, în contextul în care, în ultima vreme, se pune un mare accent pe rețeaua rutieră din zona noastră.
„Astăzi, am ajuns în comuna Cireșu acolo unde se reabilitează 4 km de drum, între localitățile Vultureni și Cireșu (DJ203P). Sunt lucrări de întreținere a drumului județean prin așternere de covor asfaltic. Totodată, se vor efectua lucrări și de ridicare la nivel a capacelor de canalizare.”, a scris luni, 20 iunie 2022, președintele CJ Brăila pe un grup de socializare, specificând stadiul lucrărilor în ceea ce privește infrastructura rutieră din Județul Brăila.

Conform precizărilor făcute de sursa citată, în această perioadă, pe raza județului Brăila au loc mai multe lucrări de întreținere a drumurilor, acolo unde starea drumurilor o impune. „Suntem conștienți că se creează un disconfort participanților la trafic, însă echipele de pe teren fluidizează traficul și facem apel către toți șoferii să circule cu atenție în zonă pentru a evita incidentele.”, a mai spus președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

Sursă foto: Fb. Francisk Iulian Chiriac