Jandarmii brăileni vor asigura desfășurarea în siguranță a competițiilor sportive din acest weekend

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi prezente în proximitatea locurilor de desfășurare a mai multor competiții sportive programate pentru acest weekend.
„Prezența colegilor noștri la aceste evenimente este destinată, în primul rând, prevenirii oricăror incidente și combaterii faptelor antisociale ce s-ar putea produce în apropierea zonelor ce „găzduiesc” evenimentele sportive.”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, în cadrul unui Comunicat de Presă, emis astăzi.
Potrivit acestei surse, sâmbătă, 19 martie a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la cele două meciuri de fotbal din cadrul Ligii a II-a și a III-a, respectiv dintre echipele AFC Dacia Unirea Brăila și FC Metaloglobus București (Stadionul Municipal) și dintre echipele CS Viitorul Ianca și Sporting Liești (stadionul Plopu).
De asemenea, jandarmii brăileni vor fi prezenți și la meciul de volei dintre echipele ACS Sport Plus Brăila și CSM Focșani, care se va disputa în Sala Carantina din municipiu.
„Duminică, 20 martie a.c., colegii noștri vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal feminin din cadrul Ligii Florilor, dintre echipele HC Dunărea Brăila și SCM Râmnicu Vâlcea, care se va desfășura la Sala Polivalentă.
În aceste misiuni, vom avea alături echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila și Poliției Locale.
La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112.”, au mai spus reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila