A început depunerea Cererii Unice de Plată pentru Campania 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) invită fermierii din întreaga țară să depună Cererea Unică de Plată, din sectorul vegetal și sectorul zootehnic, pentru Campania 2022, acest lucru putând fi efectuat acum în mediul online.
În Campania de anul acesta, Cererea Unică de Plată se poate depune prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie), fără a fi necesară prezența la Centrele județene/locale APIA.
„Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – APIA vă invită să depuneți Cererea Unică de Plată pentru Campania 2022, în perioada 01 Martie – 16 Mai 2022.
Pentru că suntem preocupați de siguranța fermierilor și a funcționarilor agenției, în Campania 2022 puteți depune Cererea Unică de Plată folosind mijloacele electronice, fără a vă prezenta la Centrele Județene/Locale ale APIA.”, se specifică într-un comunicat al acestei instituții, făcut public marți, 22 februarie 2022.
De asemenea, se mai precizează faptul că „în situații excepționale, în funcție de evoluția pandemiei, vă puteți prezenta la APIA pentru depunerea documentației”.
Pentru mai multe informații privind schemele de plată/măsurile de sprijin care pot fi accesate în anul 2022, citiți AICI.