CS Dacia Mioveni 2012 – HC Dunărea Brăila, scor final 30 – 27

În data de 29.01.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XIII-a a Ligii Florilor MOL, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012, în Sala Sporturilor din Mioveni. Scorul la finalul primei reprize a fost 16 – 13, iar partida s-a încheiat cu scorul de 30 – 27.
Au marcat pentru Brăila: Udriștioiu (1), Quintino (2), Araujo L. (6), Rodrigues (12), Gomes Da Rocha (3), Sazdovska J. (2), Epureanu S. (1).
Din păcate, căpitanul echipei, Aneta Udriștioiu, a suferit o accidentare la începutul partidei și nu a mai putut continua.
După acestă etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

„Nu am reușit să câștigăm deși ne-am dat toată silința. Mioveniul a avut un start de meci bun, a deschis scorul bine și a fost superioară când a venit vorba de joc unul la unul. Deși am avut și noi șanse, echipa adversă a fost peste. E din ce în ce mai greu, meciurile par a fi mai grele, ceea ce demonstrează că suntem într-o ligă puternică.”

Morten Souback, antrenor HC Dunărea Brăila

”Dacia Mioveni a reușit să ne surprindă astăzi. Am avut căderi, ridicări și greșeli. Suntem conștiente că se putea și mai bine. Nu pot să zic ce anume a mers rău astăzi, am încercat să facem un meci bun însă Mioveniul a avut noroc.”

Ana Caraman, portar HC Dunărea Brăila

Odată cu această etapă se încheie turul competițional, prima etapă din retur fiind programată pe data de 5 februarie 2022, atunci când HC Dunărea Brăila va efectua o nouă deplasare, de data aceasta la Zalău, urmând ca echipa brăileană să revină în Sala Polivalentă pe data de 10 februarie 2022, când va întâlni CS Minaur Baia Mare.
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la această partidă, atât fizic cât și online și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Dunărea Brăila!

HC Dunărea Brăila