„Distracție” costisitoare, la Brăila, pentru două tinere gălățence!

Cu jandarmii brăileni nu e de glumit, nici măcar atunci când o „distracție” este în toi. De acest lucru s-au convins două gălățence puse pe petrecere la Brăila, fix în toiul nopții.
Deranjați de zgomotul venit din apartamentul în care se aflau cele două tinere, vecinii din același bloc au sesizat telefonic organele competente menite să intervină în astfel de situații.
Imediat a sosit la fața locului un echipaj de jandarmi care a pus rapid capăt distracției celor două femei, în plus, conform legii, acestea alegându-se și cu câte o amendă usturătoare.
„Abia trecuse de miezul nopții, când, printr-un apel telefonic, era sesizată tulburarea liniștii locatarilor dintr-un bloc din cartierul Hipodrom. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde au identificat două tinere gălățence, în vârstă de 18 și, respectiv, 34 de ani, care deranjau liniștea vecinilor.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila despre acest caz.
Conform declarațiilor oamenilor legii, cele două tinere „au fost sancționate contravențional cu câte 1.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 rep. pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.”