Nicușor Ciocan și-a încheiat astăzi mandatul de prefect al Județului Brăila

Nicușor Ciocan, până astăzi, prefectul Județului Brăila, a fost demis din funcție în ședința de Guvern de joi, 9 septembrie 2021, împreună cu alți prefecți și subprefecți din întreaga țară, susținuți de USR PLUS.
Cu această ocazie, Nicușor Ciocan a adresat un mesaj public brăilenilor în care amintește de deciziile luate pe parcursul mandatului său de prefect, dar și de transparența actului decizional.
„Mandatul meu de prefect se încheie astăzi. Deși scurt, început în luna martie a acestui an, mandatul a fost caracterizat prin frecvența situațiilor de urgență, fie că vorbim de inundații, pestă porcină africană, secetă sau această pandemie care ne-a schimbat radical modul de viață.
Apreciez că împreună cu personalul Instituției Prefectului – Județul Brăila și cu membrii cancelariei am reușit să găsim soluții eficiente în gestionarea tuturor situațiilor cu care brăilenii s-au confruntat. Poate nu întotdeauna agreate, deciziile alese de comun acord cu colaboratorii vă asigur că au fost în litera și spiritul atribuțiilor prefectului, precum și în consonanță cu programul de guvernare.
Totodată, consider că, prin transparența vădită a actului decizional, Instituția Prefectului – Județul Brăila a fost percepută în aceste luni ca un partener deschis, activ și mai ales obiectiv atât al locuitorilor județului, cât și al autorităților administrației publice locale și județene și al instituțiilor publice. Eu, personal, am fost în permanență în slujba și în sprijinul cetățeanului.
Mulțumesc tuturor instituțiilor pe care le-am coordonat și celor cu care Instituția Prefectului – Județul Brăila a cooperat!”, a spus Nicușor Ciocan în mesajul său de joi.