„Emoții de toamnă” – recital de muzică folk cu Wanessa Radu și Walter Ghicolescu

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, organizează recitalul de muzică folk „Emoții de toamnă”.
Concertul „Emoții de toamnă” va cuprinde momente artistice susţinute de actrița Wanessa Radu și Walter Ghicolescu, un îndrăgit folkist, momente menite să îi introducă pe cei prezenți la spectacol în atmosfera începutului de toamnă şi să dăruiască zâmbete, pasiune și emoție tuturor participanților, indiferent de vârstă.
„Intrarea va fi liberă, pe bază de invitații şi vor fi respectate toate măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi în condiţii de siguranţă sanitară, motiv pentru care rugăm publicul spectator să respecte recomandările organizatorilor şi să păstreze distanţa fizică pentru buna desfăşurare a evenimentului.”, susțin organizatorii acestui eveniment.
Spectacolul va avea loc în data de 12 septembrie 2021, începând cu ora 17:30, la sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.
Potrivit organizatorilor, intrarea este liberă. De asemenea, evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.