Plutonierul major Dumitrașcu Daniel „recidivează” în fapte bune. Jandarmeria brăileană are cu ce se mândri!

Plutonierul major Dumitrașcu Daniel „recidivează” în fapte bune. Acest anunț public este făcut de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila (I.J.J. Brăila), după ce jandarmul brăilean a demonstrat, încă o dată, că este o persoană deosebită, ce trebuie apreciată pentru modul în care își face datoria, chiar și în timpul său liber, mai ales după ce în data de 21 august 2021, recuperase poșeta ce îi fusese furată unei brăilence, în plină zi, în municipiu.
„Vă amintiți de colegul nostru care, duminică, în timpul liber, a prins un individ la scurt timp după ce acesta din urmă sustrăsese geanta unei femei? Ei bine, vă anunțăm că acest coleg “recidivează”. În fapte bune, desigur.”, ne-au informat reprezentanții I.J.J. Brăila, intr-un mesaj public din data de 24 august 2021, din mediul virtual.
Despre modul în care a „recidivat” jandarmul brăilean și „repercusiunile” faptei sale aflăm tot din aceeași sursă: „Astăzi, în jurul orei 09:00, a mers la un bancomat, în cartierul Viziru I din municipiu. Mare i-a fost mirarea atunci când s-a apropiat de ATM și a observat o sumă de bani neridicată de persoana ce a folosit aparatul înaintea sa, alături de o chitanță. S-a uitat în jurul său, însă nici urmă de cetățeanul respectiv.
După ce a mai zăbovit prin zonă, în speranța că persoana care a uitat banii în bancomat se va întoarce, plutonier major Dumitrașcu Daniel s-a prezentat la sediul Poliției Brăila, unde a predat cei 2.000 lei și chitanța aferentă. Subofițerul se afla tot în timpul liber.”
Cu alte cuvinte, încă o faptă bună, ce ar trebui să fie normală pentru toți concitadinii zilelor noastre, va face fericită o persoană care, din motive neștiute, a uitat să își ridice proprii bani dintr-un ATM. „Așadar, dacă cineva se regăsește în relatarea de mai sus, îl rugăm să meargă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pentru a intra în posesia sumei respective.”, au mai spus reprezentanții I.J.J. Brăila. Ca urmare a atitudinii sale ireproșabile, din punct de vedere civic, plutonierul major Dumitrașcu Daniel a demonstrat, încă o dată, că uniforma de jandarm este, cu adevărat, una care obligă.

Sursă foto facebook: Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila