Întreruperi de apă, din cauza unor lucrări de modernizare la rețeaua de apă potabilă

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila a anunțat că va întrerupe furnizarea apei potabile MARȚI, 24.08.2021, orele 09:00 – 13:00, pentru executarea unor lucrări de modernizare la rețeaua de apă potabilă.
Conform unui Comunicat de Presă emis joi, 19 august 2021, de compania brăileană amintită anterior, zona afectată va consta în perimetrul cuprins între străzile: Calea Galați, Eroilor, Gheorghe Munteanu Murgoci, George Cavadia, Viilor și Mircea Mălăeru.
„Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici din perimetrul expus, utilizatorii economici din zona (Lidl, Apan, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Institutul Teritorial pentru calitatea semințelor și materialului săditor, etc.) precum și blocurile ANL Brăilița.”, au mai precizat reprezentanții Companiei de Utilități Publice “Dunărea” Brăila.
Aceștia, de asemenea, își cer scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigură că societatea respectivă va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, îi roagă pe toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.